سخنگوی صنعت برق هزینه آسیب به تجهیزات را ۱۲ میلیون تومان، فوت ناشی از اختلال در شبکه برق را ۴۵۰ میلیون تومان، نقص عضو ۳۰۳ میلیون تومان، آتش سوزی ۴۱۷ میلیون تومان و هزینه پزشکی را ۳۲۲ میلیون تومان اعلام کرد.
مصطفی رجبیمشهدی با بیان اینکه یکی از برنامههای اصلی صنعت برق توسعه خدمات غیرحضوری بخصوص در شرایط کرونا است درباره حوادث داخل منازل و پرداخت خسارت اظهار داشت: اگر در منزل شخصی حادثهای رخ دهد و شبکه برق داخل ساختمان دچار مشکل شود، مردم میتوانند با مراجعه به سایت bimetavanir.org.ir موضوع پرداخت خسارت را پیگیری کنند.
وی افزود: هموطنان میتوانند با مراجعه به این سایت نسبت به آسیب تجهیزات و یا نقص عضو آتش سوزی و فوتی که به دلیل اختلال در شبکه برق بوده اعلام کنند که پس از بررسی کارشناس و انتخاب بیمهگر نسبت به پرداخت هزینه اقدام میشود.
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه سامانه مذکور از روز گذشته به افتتاح رسیده است گفت: مردم از امروز میتوانند نسبت به موارد خسارتهای خود در این سامانه اقدام کنند.
وی تصریح کرد: عمده موضوع در قانون بودجه مربوط به حوادث جدی ناشی از فوت، قطع عضو و آتش سوزی انفجار است همچنین سوختن و آسیب تجهیزات پوشش داده میشود.
رجبی مشهدی هزینه آسیب به تجهیزات را ۱۲ میلیون تومان، فوت ناشی از اختلال در شبکه برق را ۴۵۰ میلیون تومان، نقص عضو ۳۰۳ میلیون تومان، آتش سوزی ۴۱۷ میلیون تومان و هزینه پزشکی را ۳۲۲ میلیون تومان اعلام کرد.
وی توضیح داد: مردم میتوانند با مراجعه به سامانه نسبت به ارسال مستندات اعلام کردند و کارشناسان به بررسی مستندات و حادثه خواهند پرداخت و بدون مراجعه مشترک از طریق سامانه ارتباط دوسویه برقرار میشود و بعد از انتخاب بیمهگر از طریق مناقصه نسبت به پرداخت هزینهها اقدام خواهد شد.
سخنگوی صنعت برق با تاکید بر اینکه مردم ایمنی برق را به طور جدی در دستور کار قرار دهند گفت: اگر عمر ساختمانها طولانی بوده حتما یک برقکار برای بررسی خطوط شبکه داخلی منزل مراجعه کنند.
وی در ادامه درباره استفاده از محافظ برای وسایل برقی گفت: مشترکین بهتر است برای وسایل گرانقیمت خود جهت جلوگیری از نوسانات احتمالی از محافظ استفاده کنند. همچنین اگر در همسایگی کسی به صورت غیرمجاز از برق استفاده میکنند ممکن است منجر به ایجاد نوسان شود که این دستگاهها از وسایل محافظت میکنند ضمن اینکه این موارد را میتوانند به شماره تماس ۱۲۱ اطلاع دهند.
رجبی مشهدی درباره خاموشی احتمالی تابستان نیز اظهار داشت: میزان مصرف برق در صنایع نسبت به سال گذشته افزایش یافته که نشان میدهد جهش تولید اتفاقات افتاده، اما مصارف بخش خانگی کاهش مییافته که بیانگر همکاری مردم است.
وی یادآور شد: اگر از ساعت ۱۳ تا ۱۷ از وسایل پرمصرف استفاده نکنیم کولرهای گازی را در درجه ۲۴ و کولرهای آبی روی دور کند تنظیم شوند تا هفتههای آینده مشکلی بابت خاموشی نخواهیم داشت.